Η εταιρεία

Η ενασχόλησή μας στον κλάδο των ανταλλακτικών και της μηχανολογίας των οχημάτων για πάνω από 20 έτη ,  μας έχει προικίσει με πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των ανταλλακτικών και εφαρμογής αυτών. Η εταιρεία μας διαθέτει πτυχιούχους μηχανικούς οχημάτων οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας . Αυτήν την πολύτιμη εμπειρία θέλουμε να θέσουμε στην διάθεση του πελάτη για να τον ξεναγήσουμε στον λαβύρινθο του κόσμου των ανταλλακτικών. Γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το  ηλεκτρονικό κατάστημα με γνώμονα την εύκολη περιήγηση, την γρήγορη εξυπηρέτηση, την ασφάλεια των συναλλαγών, την ποιότητα/ γνησιότητα των ανταλλακτικών και κυρίως τις προνομιακές  τιμές. Πάντα βάζοντας τον εαυτό μας στην θέση του τελικού καταναλωτή.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην σελίδα μας με την πεποίθηση ότι θα δημιουργήσουμε μια μακρόχρονη σχέση.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Στοιχεία επικοινωνίας :

CARMPOYZI.GR

ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 249

ΓΕΡΑΚΑΣ ΤΚ 15344

ΑΦΜ: 105376738

Τηλ:+30 210 8100733

Email Επικοινωνίας: info@CARMPOYZI.GR

 

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο αλλά και τις τιμές της ιστοσελίδας CARMPOYZI.GR ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, καθώς επίσης ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται, ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα . Για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα καμία ευθύνη δε φέρει η εταιρία μας.

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας μας CARMPOYZI.GR είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας CARMPOYZI.GR καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.