Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από κατάστημα

Εφόσον η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί στην ιστοσελίδα μας και έχετε λάβει ενημέρωση ότι είναι ετοιμοπαράδοτη, μπορείτε να περάσετε από το Συνεργαζόμενο Κατάστημα στην ΑΘΗΝΑ  για την πληρωμή (και με POS) και να παραλάβετε:

STELTHPARTS

KΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 249

ΤΚ, 15344, ΓΕΡΑΚΑΣ

Ωράριο παραλαβών:

Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 17:30

Σάββατο 08:30 – 14:00

Για τις παραδόσεις των παραγγελιών σας η Εταιρία μας συνεργάζεται για αποστολές σε όλη την Ελλάδα με

 

ΕΛΤΑ COURIER

 Από τον ιστότοπο www.eltacourier.gr και την χρήση του κωδικού αποστολής μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας.

 

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 90 € είναι ΔΩΡΕΑΝ !

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 90 € και για δέματα έως 5 Kg, το κόστος είναι 4 €. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1 €.

Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3 €

 

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Από τον ιστότοπο https://www.taxydromiki.com  και την χρήση του κωδικού αποστολής μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας.

 

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 90 € είναι ΔΩΡΕΑΝ !

Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 90 € και για δέματα έως 2 Kg, το κόστος είναι 4 €. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 1 €.

Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 3 €

 

Η μεταφορά και παράδοση ογκωδών αντικειμένων

 Εκτελείται σε συνεργασία με Μεταφορική Εταιρία. Το δε κόστος θα εξετάζεται και θα ενημερώνεστε κατά περίπτωση. Δεν υπάρχει τρόπος και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για τις αποστολές μέσω Μεταφορικής. Σε τέτοια περίπτωση η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλος τρόπους που διαθέτει η Εταιρία μας.

Αποστολή εκτός Ελλάδος

Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος αποστολής κατ’ αποκοπήν. Η μεταφορά εκτελείται από την Elta Courier και οι τρόποι πληρωμής είναι : κατάθεση, πιστωτική κάρτα ή paypal.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για: Καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία μας.